Barcelona s’alça com una gran ciutat emprenedora

Barcelona és una ciutat màgica i amb llum pròpia. Reuneix història, cultura, gastronomia, un caràcter cosmopolita i una qualitat de vida que fan d’ella un dels grans centres d’innovació de referència a Europa que mira al futur amb determinació i ganes d’emprendre.

Concentra les més prestigioses escoles de negocis com són IESE o ESADE portant-les a posicionar-se entre els deu millors centres del món en formació per a executius i directius gràcies als seus programes, segons un rànquing elaborat pel diari britànic Financial Times.

S’erigeix com a seu d’esdeveniments de gran envergadura com el Mobile World Congress, la fira d’innovació de telefonia mòbil més important del planeta, o Barcelona Activa situada en el 22@ districte del coneixement, que acompanya a l’emprenedor en tot el procés oferint assessorament expert, aules de formació i continguts per emprendre el negoci. La ciutat creix i es renova en el nou escenari de la creació de les apps, el món de les aplicacions per smartphones que està en plena efervescència. En aquesta indústria milionària de la programació Barcelona està molt bé posicionada gràcies al talent, la creació d’ocupació i un gran nombre d’empreses pertanyents al sector.

Emprenedors internacionals decideixen traslladar-se a la ciutat comtal destacant les seves excel·lents connexions, el bon accés a les comunicacions i la internacionalització de la capital que la converteixen en un dels llocs preferits per a aquests professionals. Des de les institucions es treballa per captar i afavorir a aquesta nova font de talent personal en forma de projectes emprenedors i no tant de multinacionals.

L’esperit emprenedor i empresarial situa a la marca Barcelona com un dels epicentres mundials de creixement, desenvolupament i innovació.

Post Your Thoughts

Related Posts
Personal Branding: com crear la teva marca personal

Personal Branding: com crear la teva marca personal

En un mercat cada vegada més feroç i agressiu que evoluciona dia a dia la…

Coneix als creadors de Red Helmet

Coneix als creadors de Red Helmet

Aquesta setmana volem presentar-vos als dos coworkers creadors de Red Helmet, una empresa que ajuda…

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Al llarg d'aquests últims anys hem assistit a una important renovació dels autònoms. Fenomen provocat…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.

¡Contacta ahora!