El barri és clau en l’elecció del lloc de treball

Quan prenem la important decisió d’emprendre un negoci, la localització geográfica és un requisit imprescindible a tenir en compte en l’elecció del lloc de treball. Barcelona està considerada com a lloc de referencia a nivel mundial en el sector empresarial unint grans projectes professionals, oportunitats de negoci i esdeveniments dirigits al món empresarial.

Si entrem detalladament, la zona, el barri, la xarxa de transports, tenir en compte les distàncies amb les nostres proveïdors i clients, els serveis que hi ha al voltant, doncs tots aquests aspectos són essencials per afavorir l’èxit de la nostra activitat. El barri de Sant Gervasi-Galvany es posiciona com un dels centres neuràlgics de la ciutat, situat a la zona alta de Barcelona és un barri amb un esperit propi amb possibilitats d’obrir negocio n poder crear fàcilment sinergies i col.laboracions per situat en una zona empresarial important. El districte compta amb parada de metro en Gracia, el CTrambaix es trova a 10 minuts caminant i diverses línies d’autobús disponibles. Pels quals es mouen amb cotxe disposen de diversos parkings i diferents estacionaments a un costat i a l’altre de Travessera de Gràcia per a les moticicletes.

Un barri ple de vida amb una àmplia oferta gastronómica al carrer Tuset i rodalies, a més de supermercats, hospitals i col.legis. La importancia del barri és un dels requisits clau pels nostres coworkers i el teu també?

Categories: Coworking

Post Your Thoughts

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.