La importància d’una bona localització empresarial

En la majoria d’ocupacions no es té l’oportunitat d’escollir la localització geogràfica de l’empresa. Però quan es tracta de treballadors independents, freelances i autònoms es disposa de l’avantatge de poder triar el lloc físic de treball. És un factor decisiu per a l’èxit d’un negoci establir un bon ambient, un espai lluminós i sobretot ben comunicat i amb serveis al voltant.

Sabem de la importància del temps en el nostre dies, i per aquest motiu un dels requisits bàsics a l’hora de situar el nostre centre de treball és comptar amb una bona comunicació, una xarxa de transports metropolitans per facilitar els desplaçaments dels clients i els nostres propis. Les instal·lacions de City Work Bcn es troben al barri de Sant Gervasi-Galvany, al carrer Travessera de Gràcia 73-79 (cantonada amb carrer Tuset). És una zona molt ben comunicada, per on passen diverses línies d’autobús, metro i el Trambaix que finalitza el trajecte a la plaça Francesc Macià. A més hi ha diversos aparcaments propers per a motocicletes i vehicles.

          

Un altre requisit imprescindible és situar-se en una bona zona comercial, on es generi tràfic de persones que augmenti les possibilitats de negoci, juntament amb una àmplia oferta de serveis i restauració, des de cafeteries, bars, restaurants, fins a supermercats, tot tipus de comerços, col·legis, gimnasos, parcs, etc… L’arquitectura de l’edifici amb llum natural i un ampli espai fa que l’estada sigui d’allò més fructífera per a la teva activitat laboral.

Publica tu comentario

Related Posts
Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Al llarg d'aquests últims anys hem assistit a una important renovació dels autònoms. Fenomen provocat…

Despatx privat en Coworking vs Oficina tradicional

Despatx privat en Coworking vs Oficina tradicional

Coneixes la possibilitat de tenir un despatx privat dins d'un coworking? El coworking és un…

Si per Setmana Santa et quedes a Barcelona no et perdis aquests plans

Si per Setmana Santa et quedes a Barcelona no et perdis aquests plans

La Setmana Santa està molt a la vora i molts de nosaltres optem per quedar-nos…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.