La importància d’una bona localització empresarial

En la majoria d’ocupacions no es té l’oportunitat d’escollir la localització geogràfica de l’empresa. Però quan es tracta de treballadors independents, freelances i autònoms es disposa de l’avantatge de poder triar el lloc físic de treball. És un factor decisiu per a l’èxit d’un negoci establir un bon ambient, un espai lluminós i sobretot ben comunicat i amb serveis al voltant.

Sabem de la importància del temps en el nostre dies, i per aquest motiu un dels requisits bàsics a l’hora de situar el nostre centre de treball és comptar amb una bona comunicació, una xarxa de transports metropolitans per facilitar els desplaçaments dels clients i els nostres propis. Les instal·lacions de City Work Bcn es troben al barri de Sant Gervasi-Galvany, al carrer Travessera de Gràcia 73-79 (cantonada amb carrer Tuset). És una zona molt ben comunicada, per on passen diverses línies d’autobús, metro i el Trambaix que finalitza el trajecte a la plaça Francesc Macià. A més hi ha diversos aparcaments propers per a motocicletes i vehicles.

          

Un altre requisit imprescindible és situar-se en una bona zona comercial, on es generi tràfic de persones que augmenti les possibilitats de negoci, juntament amb una àmplia oferta de serveis i restauració, des de cafeteries, bars, restaurants, fins a supermercats, tot tipus de comerços, col·legis, gimnasos, parcs, etc… L’arquitectura de l’edifici amb llum natural i un ampli espai fa que l’estada sigui d’allò més fructífera per a la teva activitat laboral.

Post Your Thoughts

Related Posts
Esdeveniments de networking a Barcelona que no pots perdre’t

Esdeveniments de networking a Barcelona que no pots perdre’t

EC189 - Fer networking: un món més enllà de les xarxes virtuals (x2) Comença a…

Llocs amb encant per a aquests dies festius

Llocs amb encant per a aquests dies festius

Aprofitant els dies més assolellats que ens brinda aquesta primavera, la ciutat de Barcelona i…

La nostra llista de llibres per a Sant Jordi

La nostra llista de llibres per a Sant Jordi

Els carrers de Barcelona es preparen per rebre la festivitat de Sant Jordi i impregnar-se…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.