Les apps més interessants per a professionals

Avui dia tenim la sort de guardar en els nostres telèfons tota la informació necessària per administrar el nostre negoci. La gran capacitat dels nostres terminals mòbils, la seva àmplia resolució de càmera, i la seva bona mida permeten gestionar qualsevol operació de forma fàcil, còmoda i ràpida.

La tecnologia és un punt indispensable en el món dels freelance o de les petites empreses, i per això és important estar al dia de les noves apps que ens permetran millorar la nostra productivitat i rendiment.

Per aquest motiu, us proposem una selecció de les millors aplicacions per smartphone que hauries de descarregar per aprofitar tot el teu potencial:

– Emmagatzematge en el núvol

Si volem estalviar espai, mantenir la nostra informació segura i poder compartir arxius de manera fàcil, necessitem un servei d’emmagatzematge en el núvol. Podràs accedir sempre que ho necessitis als teus arxius des de qualsevol lloc i mantenint els teus equips sincronitzats. El més popular i utilitzat és Dropbox  encara que existeixen altres opcions com Google Drive

– Scanner de documents

L’era dels scanners i les fotocopiadores va quedar enrere. Les càmeres d’última generació que tenen avui dia els smartphones ens permeten fotografiar un document amb gran resolució. Aplicacions com Camscanner o Genius Scan  converteixen aquestes imatges en arxius PDF millorant notablement la funció de l’antic scanner.

– Gestor de tasques

Amb aquest tipus d’apps mai ens oblidarem de realitzar les nostres tasques diàries. Reunions, projectes, notificacions, treball en equip, recordatoris,etc … amb apps com Todoist pots planificar i emmagatzemar la teva vida minut a minut per no oblidar-te absolutament de res.

Notes

Reunions, idees, pensaments, conferències, xerrades … qualsevol situació és bona per anotar una paraula o una frase que ens serveixi d’inspiració, o per recordar temes importants si no tenim paper i boli. Prendre notes escrites, de veu o d’imatge és molt senzill amb Notability o amb Evernote

– Targetes de visita

Sent freelance solem rebre diàriament moltíssimes targetes, de possibles col·laboradors, d’empreses de serveis, de proveïdors, etc. En qualsevol trobada de networking es reben una mitjana de 20 o 30 targetes, i moltes vegades no sabem on guardar-les. Gràcies a aplicacions com CamCard podem prendre una simple fotografia i automàticament es guarden les dades en el nostre smartphone.

– Administrador de xarxas socials

Aquest article no estaria complet si no parlem de  la importància de les xarxes socials en la vida d’un professional. Linkedin, Twitter, Facebook, Instagram, etc … totes són conegudes, però no ho són tant aplicacions com Hootsuite  que ens permet administrar de manera conjunta totes les nostres xarxes socials resultant molt útil si volem publicar alhora el mateix missatge, programar un de nou o veure l’impacte general.

Esperem que us hagi servit d’ajuda!

 

Post Your Thoughts

Related Posts
Errors més comuns que cometen els emprenedors

Errors més comuns que cometen els emprenedors

Quan decideixes embarcar-te en l'aventura d'arrencar un negoci propi s'han de tenir en compte moltíssims…

Mobile World Congress 2017

Mobile World Congress 2017

Avui 27 de febrer i fins el proper dijous 2 de març tindrà lloc el…

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Al llarg d'aquests últims anys hem assistit a una important renovació dels autònoms. Fenomen provocat…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.