Segueix aquests consells per optimitzar la teva productivitat

Cada dia es converteix en tot un desafiament complir amb totes les activitats i en més d’una ocasió ens hem plantejat com optimitzar el nostre temps al màxim i ser més productius en el nostre dia a dia. Per aconseguir-ho l’única cosa que has de fer és incorporar alguns hàbits fàcils en la teva rutina diària. Amb ells comprovaràs com la teva satisfacció personal, la teva autoestima i fins i tot la teva salut milloren enormement.

  • Organització i planificació de la jornada diària 

Fer un llistat amb les tasques diàries et facilitarà el teu treball i farà que perdis menys temps. T’obligues a tu mateix a posar-te objectius i complir-los, prioritzant les ocupacions segons la seva importància. Evitar la procrastinació és el primer pas per obtenir un bon rendiment.

  •  Analitza les teves hores més productives

Algunes persones treballen millor al matí mentre que unes altres ho fan a la tarda. Identifica quin és el moment en què més concentrat estàs i treu-li el major rendiment duent a terme les tasques més importants. No es tracta d’esprémer els minuts del dia sinó de millorar els minuts.

  • Fixació d’estratègies per assolir objectius 

Juntament amb tenir metes diàries clares i mesurables que s’han d’aconseguir, és clau definir el camí o estratègia que se seguirà per aconseguir tals objectius. 

  • Reconèixer la diferència entre l’important i l’urgent

De vegades aquesta confusió és més habitual del que creiem. L’urgent gairebé sempre requereix la nostra atenció immediata. El risc està a posposar activitats importants per culpa d’aquesta pressió

  • Avaluar els bons i mals resultats 

Això significa potenciar els encerts laborals i millorar els errors de treball. És important que el professional sàpiga aprendre dels fracassos per millorar en el seu temps i en els seus resultats.

El realment positiu de treballar en un coworking és que combina l’esperit de la comunitat amb la independència personal. En el coworking es treballa amb tranquil·litat, bon ambient i en un espai acollidor que farà que la teva productivitat augmenti. Aquesta és una de les qualitats més importants en la teva vida professional i si et trobes en un espai que sigui propici per a això, tens totes les condicions per triomfar.

 

 

Post Your Thoughts

Related Posts
Beneficis del coworking vs treballar a casa

Beneficis del coworking vs treballar a casa

Quan un emprenedor o un freelance es plantegen començar a treballar per compte propi, el…

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Al llarg d'aquests últims anys hem assistit a una important renovació dels autònoms. Fenomen provocat…

Arrenca la setena edició de Bizbarcelona

Arrenca la setena edició de Bizbarcelona

Els propers dies 31 de maig i 1 juny tindrà lloc en el recinte de…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.

¡Contacta ahora!