Personal Branding: com crear la teva marca personal

En un mercat cada vegada més feroç i agressiu que evoluciona dia a dia la marca és una eina que fa atractiva i diferent a una empresa. El branding és un terme anglosaxó que s’empra en el camp del màrqueting, i es defineix com el procés mitjançant el qual es crea i construeix una marca a través d’uns valors vinculats directa o indirectament amb el nom o símbol/logotip amb els quals ens identificarà el públic.

La part essencial d’aquest procés radica en la creació intel·ligent, creativa i estratègica d’elements diferenciadors per a la identitat d’una marca. Amb ella es gesten experiències, sensacions i una sostenibilitat en el temps amb la qual assegurarem l’èxit de la nostra marca. Aquest procés de creació ens servirà per posicionar la nostra empresa o activitat al món empresarial gràcies a un potent valor i una forta identitat corporativa.

Per al desenvolupament del branding i aconseguir una projecció amb la qual connectar amb els clients, s’ha de tenir en compte alguns factors importants: Conèixer el públic objectiu, atorgar una personalitat autèntica a la nostra marca, implantar accions mentre es crea una cultura al voltant d’aquesta, buscar la simplicitat, un disseny cuidat de la imatge i una correcta visibilitat. La comunicació també juga un paper molt important en el qual els mitjans offline i online han d’anar de la mà. Altres aspectes com la pertinença a un grup i el storytelling són mètodes que faran que la marca perduri en el temps.

Post Your Thoughts

Related Posts
Mobile World Congress 2017

Mobile World Congress 2017

Avui 27 de febrer i fins el proper dijous 2 de març tindrà lloc el…

Un bon networking suposa la meitat del teu negoci

Un bon networking suposa la meitat del teu negoci

La cartera de clients del segle XXI es diu networking, però no és només això, és…

Llocs amb encant per a aquests dies festius

Llocs amb encant per a aquests dies festius

Aprofitant els dies més assolellats que ens brinda aquesta primavera, la ciutat de Barcelona i…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.

¡Contacta ahora!