Un bon networking suposa la meitat del teu negoci

La cartera de clients del segle XXI es diu networking, però no és només això, és molt més. En els últims temps s’ha convertit en una eina imprescindible en el món empresarial i emprenedor. La definim com la creació d’una xarxa de contactes de qualitat per crear oportunitats de negoci, entenent-ho com a relacions desenvolupades amb diversos tipus de professionals, vinculats amb l’activitat laboral.

D’aquí la importància del treball en un coworking. És el lloc perfecte per fer networking, on es reuneixen professionals de diferents sectors posant en comú les seves activitats i necessitats laborals, amb la finalitat de generar no només negoci i col.laboracions futures per desenvolupar una carrera laboral exitosa, si no també la recerca de nous clients, finançament, proveÏdors i promocions dels postres productes i serveis.

La millor estràtegia per generar un bon networking és la combinació de les vies online i offline. Els mitjans online i xarxes socials ens ajudaran a contactar amb perfils de la nostra activitat. Tanmateix, assistir a esdeveniments i fòrums ens permetrà donar a conèixer el nostre producte i proporcionar-nos un contacte visual amb els participants.

A més de possibles ajudes en els teus projectes, compartir espai amb altres coworkers, aporta relacions personals que amb el temps poden arribar a ser grans amics mentre que treballar des de casa limita les oportunitats de connectar-te en el teu dia a dia.

 

Publica tu comentario

Related Posts
Beneficis del coworking vs treballar a casa

Beneficis del coworking vs treballar a casa

Quan un emprenedor o un freelance es plantegen començar a treballar per compte propi, el…

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Al llarg d'aquests últims anys hem assistit a una important renovació dels autònoms. Fenomen provocat…

La nostra llista de llibres per a Sant Jordi

La nostra llista de llibres per a Sant Jordi

Els carrers de Barcelona es preparen per rebre la festivitat de Sant Jordi i impregnar-se…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.