Un bon networking suposa la meitat del teu negoci

La cartera de clients del segle XXI es diu networking, però no és només això, és molt més. En els últims temps s’ha convertit en una eina imprescindible en el món empresarial i emprenedor. La definim com la creació d’una xarxa de contactes de qualitat per crear oportunitats de negoci, entenent-ho com a relacions desenvolupades amb diversos tipus de professionals, vinculats amb l’activitat laboral.

D’aquí la importància del treball en un coworking. És el lloc perfecte per fer networking, on es reuneixen professionals de diferents sectors posant en comú les seves activitats i necessitats laborals, amb la finalitat de generar no només negoci i col.laboracions futures per desenvolupar una carrera laboral exitosa, si no també la recerca de nous clients, finançament, proveÏdors i promocions dels postres productes i serveis.

La millor estràtegia per generar un bon networking és la combinació de les vies online i offline. Els mitjans online i xarxes socials ens ajudaran a contactar amb perfils de la nostra activitat. Tanmateix, assistir a esdeveniments i fòrums ens permetrà donar a conèixer el nostre producte i proporcionar-nos un contacte visual amb els participants.

A més de possibles ajudes en els teus projectes, compartir espai amb altres coworkers, aporta relacions personals que amb el temps poden arribar a ser grans amics mentre que treballar des de casa limita les oportunitats de connectar-te en el teu dia a dia.

 

Publica tu comentario

Related Posts
Les apps més interessants per a professionals

Les apps més interessants per a professionals

Avui dia tenim la sort de guardar en els nostres telèfons tota la informació necessària…

Llocs amb encant per a aquests dies festius

Llocs amb encant per a aquests dies festius

Aprofitant els dies més assolellats que ens brinda aquesta primavera, la ciutat de Barcelona i…

Errors més comuns que cometen els emprenedors

Errors més comuns que cometen els emprenedors

Quan decideixes embarcar-te en l'aventura d'arrencar un negoci propi s'han de tenir en compte moltíssims…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.