Beneficis del coworking vs treballar a casa

Quan un emprenedor o un freelance es plantegen començar a treballar per compte propi, el primer dubte que li sorgeix és on treballar? Llogar una oficina privada és una opció que sol descartar al principi, però l’opció de llogar un espai de coworking és l’alternativa perfecta a treballar a casa.

A continuació anem a analitzar alguns punts importants de treballar a casa i en un espai coworking:

CASA:

Flexibilitat

Sense cap dubte, la flexibilitat és un dels grans punts forts de treballar a casa. Si estem en el nostre habitatge podem organitzar-nos el temps com vulguem i adaptar-lo a les nostres ocupacions quotidianes o entreteniments. D’aquesta manera controlem el nostre temps guanyant en qualitat de vida però aquest avantatge pot convertir-se en el nostre enemic si no aconsegueixes desconnectar casa-treball.

Menys despeses

A casa estalviarem diners i temps. En primer lloc en els trasllats. Evitarem haver d’agafar qualsevol mitjà de transport i, al seu torn, contribuirem al medi ambient. D’altra banda, també no gastarem en extres com dinar, esmorzars, etc.

Distraccions

És un dels majors punts en què tota persona pot exposar-se qui no aprofita aquestes estones per a realitzar una tasca domèstica, fer una ullada a la TV o anar sense parar a la cuina per picar alguna cosa?

 

COWORKING

Més motivació

Quan treballem amb altres emprenedors, motivats amb els seus propis negocis, aquesta capacitat de treball, d’esforç i de motivació acaben contagiant. Està demostrat que treballar en comunitat augmenta la productivitat i disminueix l’estrès.

Conèixer gent nova amb les mateixes inquietuds

Els espais de networking promouen la comunicació entre persones. L’estar envoltat d’emprenedors, amb els mateixos problemes, les mateixes inquietuds i els mateixos objectius fan que s’estableixin relacions de profit i es trobin solucions en equip.

Networking

Podem establir nous vincles i trobar sinèrgies amb persones que puguin aportar un valor afegit al nostre negoci, creant-se així la possibilitat d’aconseguir nous clients.

Espai professional

Un espai de coworking és un espai professional que li dóna qualitat i imatge al teu negoci. No és el mateix rebre a un client a casa o en una cafeteria, que rebre-ho en una sala de reunions pròpiament adequada per a aquest fi, amb projector, wi-fi, intimitat i altres serveis professionals que pot oferir l’espai.

Preus assequibles

Els centres de coworking ofereixen sempre preus assequibles i adaptats a l’economia de l’emprenedor. Despeses com llum, WIFI, neteja o sales de reunions estan inclosos en el preu mensual del lloguer d’espai i eviten fer aquesta despesa extra a casa.

Post Your Thoughts

Related Posts
Mobile World Congress 2017

Mobile World Congress 2017

Avui 27 de febrer i fins el proper dijous 2 de març tindrà lloc el…

Si per Setmana Santa et quedes a Barcelona no et perdis aquests plans

Si per Setmana Santa et quedes a Barcelona no et perdis aquests plans

La Setmana Santa està molt a la vora i molts de nosaltres optem per quedar-nos…

Personal Branding: com crear la teva marca personal

Personal Branding: com crear la teva marca personal

En un mercat cada vegada més feroç i agressiu que evoluciona dia a dia la…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.

¡Contacta ahora!