Esdeveniments de networking a Barcelona que no pots perdre’t

EC189 – Fer networking: un món més enllà de les xarxes virtuals (x2)

Comença a treballar el teu networking. Ara toca anar una mica més enllà i posar-se realment en marxa. Partirem dels teus objectius laborals i una primera llista d’empreses, per elaborar un estructurat pla d’acció, que ens servirà per treballar la teva estratègia de xarxa de contactes. Aquesta activitat consta de dues sessions d’assistència obligatòria. Per poder assistir a totes les sessions únicament és necessari realitzar una inscripció. Els objectius és definir i posar en pràctica el/els objectius principals de networking, elaborar una llista d’empreses necessàries per començar a moure’ns en el sector, treballar estratègicament el pla de treball i conèixer i analitzar els diferents esdeveniments que ofereix la ciutat.

Quan: 18 i 20 d’abril de 18 a 21h
2 i 3 de maig de 18 a 21h
24 i 25 de maig de 12 a 15h
21 i 22 de juny de 17:30 a 20:30

On: C/ Llacuna 162-164, Porta 22.


EFounders Meetup SOTA2I09: Meetup acosta els EFounders

Són una sèrie de reunions, celebrada cada dues setmanes, que reunirà als fundadors, inversors, assessors, experts i la gent que està tractant d’engegar una empresa o treballant per a una gran empresa de creixement amb la finalitat de proporcionar suport, intercanviar idees i aconseguir una xarxa d’oportunitats. Es pot arribar a presentar una idea de negoci i poder obtenir retroalimentació sobre el mateix.

Quan: 20 abril de 19:30 a 22:30h
On: SUMMUM nightbar . C/Aribau,66

Fuente: Eventbrite

 

BizBarcelona

És una cita essencial per impulsar projectes empresarials. Una plataforma que ofereix inspiració, assessorament, finançament, oportunitats de negoci, suport i contacte en el món de l’empresa, l’emprenedoria i l’economia social. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la Fira de Barcelona que proporcionarà idees i solucions per transformar un negoci i adaptar-les a les necessitats de canvi. Es realitzessin conferències, taules rodones i reunions entre emprenedors, inversors i assessors, entre altres activitats. Els participants són representants d’entitats financeres, assegurances, institucions públiques, franquícies i xarxes socials.
Tot això ha convertit el Saló Emprenedor en la millor plataforma d’internacionalització, finançament i creació d’empreses amb especial èmfasi en els mecanismes de creixement empresarial i innovació.

Quan: 31 de maig a l’1 de juny.
On: Fira de Montjüic.

            Fuente: Bizbarcelona

Post Your Thoughts

Related Posts
Beneficis del coworking vs treballar a casa

Beneficis del coworking vs treballar a casa

Quan un emprenedor o un freelance es plantegen començar a treballar per compte propi, el…

Les apps més interessants per a professionals

Les apps més interessants per a professionals

Avui dia tenim la sort de guardar en els nostres telèfons tota la informació necessària…

Coneix als creadors de Red Helmet

Coneix als creadors de Red Helmet

Aquesta setmana volem presentar-vos als dos coworkers creadors de Red Helmet, una empresa que ajuda…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.

¡Contacta ahora!