Mobile World Congress 2017

Avui 27 de febrer i fins el proper dijous 2 de març tindrà lloc el Mobile World Congress, la cita més important sobre tecnologia mòbil que se celebra un any més a Barcelona. En aquesta Fira es presenten les principals novetats, avanços i tecnologies relacionades amb el món de la telefonia mòbil donant-se cita els millors professionals, especialistes i empreses del sector.

Més de 100.000 congressistes que a més de reunir-se al recinte firal de Gran Via també ho faran a Montjuïc, on se celebra la quarta edició del congrés dedicat a emprenedors 4 Years From Now (4YFN) i la ineludible cita per a joves, el Youth Mobile Festival.

A partir d’avui i fins dijous tindrà lloc un ampli programa de conferències d’avantguarda capitanejades per personalitats de la indústria i per les empreses més innovadores. Es donen cita grans marques, proveïdors de serveis, distribuïdors de continguts i mitjans especialitzats per donar a conèixer les últimes tendències d’un mercat que es troba en constant evolució. Els creadors d’aplicacions mòbils es reuneixen a l’App Planet, el punt de trobada perquè els seguidors puguin interactuar amb especialistes i desenvolupadors.

El congrés també ofereix un espai per potenciar les relacions comercials entre els assistents resultant una plataforma imprescindible per als professionals i amants de les noves tecnologies.

 

Barcelona centra, un any més, totes les mirades convertint-se en la capital mundial de la tecnologia on l’esdeveniment està considerat com el millor espai per a la cerca d’oportunitats a través del networking.

 

 

Post Your Thoughts

Related Posts
Si per Setmana Santa et quedes a Barcelona no et perdis aquests plans

Si per Setmana Santa et quedes a Barcelona no et perdis aquests plans

La Setmana Santa està molt a la vora i molts de nosaltres optem per quedar-nos…

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Al llarg d'aquests últims anys hem assistit a una important renovació dels autònoms. Fenomen provocat…

Beneficis del coworking vs treballar a casa

Beneficis del coworking vs treballar a casa

Quan un emprenedor o un freelance es plantegen començar a treballar per compte propi, el…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.

¡Contacta ahora!