Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Al llarg d’aquests últims anys hem assistit a una important renovació dels autònoms. Fenomen provocat per l’aprovació de la tarifa plana per a aquesta franja del sector laboral i per l’evolució de la tecnologia, experimentant de la mateixa forma, un augment de les persones que han optat per oferir els seus serveis a tercers com a treballadors freelance. Només la creació de startups va créixer, l’any 2015, un 26%. Tot això ha impulsat un canvi considerable en la forma de treballar sent el treball flexible l’opció més viable per a aquest tipus de professionals.

El coworking s’ha posicionat com una de les millors alternatives. Assequible, pràctic i amb opcions de negoci aquests espais són l’eina perfecta per a professionals independents, noves empreses i altres persones que treballen fora de l’horari convencional d’oficina. És per això que obrim les portes de City Work Bcn. Situat en un emplaçament privilegiat, Travessera de Gràcia 73-79, és un espai obert, lluminós, totalment equipat, amb capacitat per 40 persones i oficines privades.

City Work Bcn ofereix la possibilitat de fer créixer el teu negoci més ràpid amb la captació de nous clients gràcies a la comunitat d’emprenedors. Networking amb professionals de tots els sectors, incrementa el teu nivell de productivitat, llibertat d’horaris que permeten la conciliació de la vida familiar, i una qualitat de vida en separar el lloc de treball del personal.

Obrim les portes als nous professionals, vine a coneixe’ns!

Post Your Thoughts

Related Posts
Barcelona s’alça com una gran ciutat emprenedora

Barcelona s’alça com una gran ciutat emprenedora

Barcelona és una ciutat màgica i amb llum pròpia. Reuneix història, cultura, gastronomia, un caràcter…

Errors més comuns que cometen els emprenedors

Errors més comuns que cometen els emprenedors

Quan decideixes embarcar-te en l'aventura d'arrencar un negoci propi s'han de tenir en compte moltíssims…

Si per Setmana Santa et quedes a Barcelona no et perdis aquests plans

Si per Setmana Santa et quedes a Barcelona no et perdis aquests plans

La Setmana Santa està molt a la vora i molts de nosaltres optem per quedar-nos…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.