Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Al llarg d’aquests últims anys hem assistit a una important renovació dels autònoms. Fenomen provocat per l’aprovació de la tarifa plana per a aquesta franja del sector laboral i per l’evolució de la tecnologia, experimentant de la mateixa forma, un augment de les persones que han optat per oferir els seus serveis a tercers com a treballadors freelance. Només la creació de startups va créixer, l’any 2015, un 26%. Tot això ha impulsat un canvi considerable en la forma de treballar sent el treball flexible l’opció més viable per a aquest tipus de professionals.

El coworking s’ha posicionat com una de les millors alternatives. Assequible, pràctic i amb opcions de negoci aquests espais són l’eina perfecta per a professionals independents, noves empreses i altres persones que treballen fora de l’horari convencional d’oficina. És per això que obrim les portes de City Work Bcn. Situat en un emplaçament privilegiat, Travessera de Gràcia 73-79, és un espai obert, lluminós, totalment equipat, amb capacitat per 40 persones i oficines privades.

City Work Bcn ofereix la possibilitat de fer créixer el teu negoci més ràpid amb la captació de nous clients gràcies a la comunitat d’emprenedors. Networking amb professionals de tots els sectors, incrementa el teu nivell de productivitat, llibertat d’horaris que permeten la conciliació de la vida familiar, i una qualitat de vida en separar el lloc de treball del personal.

Obrim les portes als nous professionals, vine a coneixe’ns!

Post Your Thoughts

Related Posts
Despatx privat en Coworking vs Oficina tradicional

Despatx privat en Coworking vs Oficina tradicional

Coneixes la possibilitat de tenir un despatx privat dins d'un coworking? El coworking és un…

Beneficis del coworking vs treballar a casa

Beneficis del coworking vs treballar a casa

Quan un emprenedor o un freelance es plantegen començar a treballar per compte propi, el…

L’emprenedor neix o es fa?

L’emprenedor neix o es fa?

En els temps de crisi que corren i davant la dificultat de trobar una ocupació,…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.

¡Contacta ahora!