Obrim les portes de City Work Bcn: el teu nou espai de treball

Al llarg d’aquests últims anys hem assistit a una important renovació dels autònoms. Fenomen provocat per l’aprovació de la tarifa plana per a aquesta franja del sector laboral i per l’evolució de la tecnologia, experimentant de la mateixa forma, un augment de les persones que han optat per oferir els seus serveis a tercers com a treballadors freelance. Només la creació de startups va créixer, l’any 2015, un 26%. Tot això ha impulsat un canvi considerable en la forma de treballar sent el treball flexible l’opció més viable per a aquest tipus de professionals.

El coworking s’ha posicionat com una de les millors alternatives. Assequible, pràctic i amb opcions de negoci aquests espais són l’eina perfecta per a professionals independents, noves empreses i altres persones que treballen fora de l’horari convencional d’oficina. És per això que obrim les portes de City Work Bcn. Situat en un emplaçament privilegiat, Travessera de Gràcia 73-79, és un espai obert, lluminós, totalment equipat, amb capacitat per 40 persones i oficines privades.

City Work Bcn ofereix la possibilitat de fer créixer el teu negoci més ràpid amb la captació de nous clients gràcies a la comunitat d’emprenedors. Networking amb professionals de tots els sectors, incrementa el teu nivell de productivitat, llibertat d’horaris que permeten la conciliació de la vida familiar, i una qualitat de vida en separar el lloc de treball del personal.

Obrim les portes als nous professionals, vine a coneixe’ns!

Post Your Thoughts

Related Posts
Barcelona s’alça com una gran ciutat emprenedora

Barcelona s’alça com una gran ciutat emprenedora

Barcelona és una ciutat màgica i amb llum pròpia. Reuneix història, cultura, gastronomia, un caràcter…

Segueix aquests consells per optimitzar la teva productivitat

Segueix aquests consells per optimitzar la teva productivitat

Cada dia es converteix en tot un desafiament complir amb totes les activitats i en…

Esdeveniments de networking a Barcelona que no pots perdre’t

Esdeveniments de networking a Barcelona que no pots perdre’t

EC189 - Fer networking: un món més enllà de les xarxes virtuals (x2) Comença a…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.