La nostra llista de llibres per a Sant Jordi

Els carrers de Barcelona es preparen per rebre la festivitat de Sant Jordi i impregnar-se de l’aroma de roses i llibres. Hem confeccionat una llista de llibres dirigida a emprenedors i persones del món empresarial amb la finalitat d’aprendre més sobre l’èxit, gestionar el nostre temps i informar-nos sobre situacions reals sense deixar de banda els bàsics d’aquesta edició 2017 de Sant Jordi.

La inteligencia del éxito: S’aprèn a ser intel·ligent? Sembla ser que si…Aquest viatge literari d’Anxo Pérez, intèrpret en el seu moment de l’expresident Obama, ens dóna les claus per aprofitar millor la intel·ligència de l’èxit, dividit en 88 capítols independents. Es pregunta qüestions per reflexionar com Què determina l’èxit? o Per què unes persones obtenen més èxit que unes altres?. Ens ensenya a comunicar millor, a negociar de manera enginyosa, a ser humil i ser agraït basant-se en les seves experiències per demostrar que podem multiplicar la nostra intel·ligència de l’èxit, independentment del lloc d’on provinguem i de l’intel·lecte amb el qual partim.

Mi agenda y yo: Com diu l’autor i professor d’IESE Santiago Álvarez de Mon; Digua’m què fas amb el teu temps i et diré qui ets. En el món sobreestimulat de l’era digital en el qual el zàping mental és la norma, exercitar la memòria, mantenir l’atenció i viure concentrats no resulta tan fàcil. Ens proporciona algunes idees que contribueixen a la millora de la concentració i a mantenir l’energia, a més d’imposar-nos a treballar la nostra capacitat mental, emocional i espiritual de la mateixa forma que entrenem la nostra capacitat física.

Autónomos para Dummies: L’autònom s’enfronta a una complexa situació d’obligacions administratives, pagaments d’impostos, comptabilitat i temes jurídics a més de tirar el negoci endavant. Aquest llibre de Roberto González Fontela, expert en gestió fiscal i comptable aborda d’una forma senzilla i amena fases en què es pot trobar un autònom i com ensortir-se’n, a més d’explicar assumptes sobre fiscalitat i comptabilitat bàsica i altres consells com aprendre a calcular quant diners necessites per començar a treballar pel teu compte.

Maravillosamente imperfecto, escandalosamente feliz: Aquest llibre serà sens dubte un dels grans protagonistes d’aquest Sant Jordi. Una lectura obligatòria de Walter Riso, el psicòleg que ha revolucionat mig món amb l’aplicació de la psicologia cognitiva. Proposa 10 premisses alliberadores que transformaran la teva vida de manera radical. Riso ens porta a eliminar el sofriment inútil que s’ha creat entorn a la cultura del perfeccionisme obsessiu a més de promoure una autoaceptación incondicional. Estar a gust amb un mateix i amb l’activitat que desenvolupem, la premissa és clara: pots ser escandalosament feliç en mig de la teva imperfecció.

 

 

 

 

Post Your Thoughts

Related Posts
Les apps més interessants per a professionals

Les apps més interessants per a professionals

Avui dia tenim la sort de guardar en els nostres telèfons tota la informació necessària…

Personal Branding: com crear la teva marca personal

Personal Branding: com crear la teva marca personal

En un mercat cada vegada més feroç i agressiu que evoluciona dia a dia la…

L’emprenedor neix o es fa?

L’emprenedor neix o es fa?

En els temps de crisi que corren i davant la dificultat de trobar una ocupació,…

Tancar

T'agradaria conèixer-nos?

Vine a visitar el teu nou espai de Coworking. Si us plau, emplena el formulari i et respondrem al més aviat possible.